Nieuwsbrief week 43-2022

In Nieuwsbrief door Redactie

Beste leden van Lijst Samenwerking,

Hierbij de wekelijkse nieuwsbrief .

Geef gerust zaken door die van belang zijn voor publicatie in de nieuwsbrief.

  1. Planning vergaderingen en activiteiten komende weken.

Donderdag 27 oktober om 19.30 uur: Fractievergadering als voorbereiding op de Raadsvergadering

Donderdag 3 november om 19.30 uur: Raadsvergadering (o.a. begroting 2023).

2. Harmonie St. Cecilia, Koningsbosch

Op zondag 6 november 2022 vindt vanaf 11.00 uur het Roergalmconcert plaats in Oos Heem, Kapelaan Verdonschotstraat 5 te Koningsbosch.
Aan dit concert zullen deelnemen Fanfare St.Judocus uit St. Joost onder leiding van Harrie Broun en harmonie St. Cecilia Koningsbosch onder leiding van Eric van Mulken. Entree gratis.
Voor harmonie St. Cecilia Koningsbosch is het Roergalmconcert de opstart van het in 2021 in verband met de corona pandemie uitgestelde  jubileumfeest, in het kader van het 100 jarig bestaansfeest.

Op zaterdag 19 november 2022 vindt vanaf 19.30 in Oos Heem het jubileumconcert plaats met medewerking van harmonie St. Cecilia Koningsbosch onder leiding van Eric van Mulken, de gecombineerde jeugdgroep van harmonie St. Cecilia Koningsbosch en Musikverein
St. Gregorius uit Saeffelen onder leiding van Frank Cuijpers en de solisten Wil Brouwers en Gerwine Saelmans. Entree € 5. Kaarten verkrijgbaar bij Tilda Muysers – Geurts. Kaarten gekocht in 2021 blijven geldig.


Op zondag 20 november 2022 vindt om 9.30 uur een Heilige Mis plaats uit dankbaarheid in de parochiekerk van Koningsbosch, welke verzorgt wordt door harmonie St. Cecilia. Na de Heilige Mis is een brunch voor leden, oud leden en genodigden met partners in Oos Heem.
Om 12.30 uur volgt een optreden van de Big Band van Myouthic met aansluitend vanaf 13.30 uur tot 15.00 uur de jubileumreceptie met een optreden van de voormalige Grenslandkapel.

  1. Kerstkaarten.

Op zorgboerderij/kwekerij Atelier Heemels te Koningbosch (bekend van één van onze kernenritten) maken de deelnemers mooie kerstkaarten. Deze zijn bij afname van 100 stuks te koop voor € 1,- per stuk. Wellicht kan Lijst Samenwerking dit initiatief steunen (zeker in deze tijd van extra energiekosten, inflatie, etc.) door samen de kaarten te bestellen. Geef de bestelling uiterlijk 1 november door aan joverheesen@hotmail.com (minimaal 10 stuks!) en de kaarten + nota -om het geld aan Lijst Samenwerking over te maken- komen eraan. Lijst Samenwerking zorgt dan voor het overmaken van het totaalbedrag!

Vragen of suggestie?

Heeft u vragen, opmerkingen, suggesties? Stel ze gerust.

Tot de volgende keer.