Nieuwsbrief week 42-2022

In Nieuwsbrief door Redactie

Beste leden van Lijst Samenwerking,

Hierbij de wekelijkse nieuwsbrief .

Geef gerust zaken door die van belang zijn voor publicatie in de nieuwsbrief.

  1. Planning vergaderingen en activiteiten komende weken.

Donderdag 27 oktober om 19.30 uur: Fractievergadering als voorbereiding op de Raadsvergadering

Donderdag 3 november om 19.30 uur: Raadsvergadering (o.a. begroting 2023).

  1. Cafetaria Op de Boom (Spaanshuisken) beste van Limburg.

PR-bureau Nobudget publiceerde deze week een lijst met snackbars die de beste beoordelingen krijgen via Google reviews. Per provincie zijn de twaalf best beoordeelde snackbars vastgesteld en samen vormen zij de lijst met beste snackbars van Nederland 2022, volgens de beoordelingen. Daarbij kwam Cafetaria Op de Boom als beste in Limburg uit de bus. Landelijk werd daarmee een 10e plaats behaald! Een welgemeend proficiat waard. Namens Lijst Samenwerking is een felicitatiekaart gestuurd. In de top 12 nog een zaak uit Echt-Susteren: Friture bie Os uit St. Joost met een mooie 10e plaats in Limburg.

  1. Overlijden Jacques Kitzen.

Vorige week bereikte ons het droevige bericht dat ons lid Jacques Kitzen op 73-jarige leeftijd is overleden. In het verenigingsleven van Susteren heeft Jacques een belangrijke rol gespeeld bij diverse verenigingen .

Voor zijn grote inzet en betrokkenheid bij SC Susteren is hij bij zijn afscheid als bestuurslid dan ook terecht geëerd als lid van verdienste met de zilveren speld van de vereniging. Wij wensen zijn echtgenote, kinderen en de rest van de familie, veel sterkte toe bij dit grote verlies.

(huldiging in 2019 bij SC Susteren)

  1. Nieuw tankstation nabij St. Joost.

Retailketen EG Group wil een nieuw tankstation met een shop en horecagelegenheden ontwikkelen aan de Oude Sint Joosterweg in Sint Joost. Dat is in het gebied tussen het ei van Sint Joost, knooppunt Vonderen en de A73. Op woensdag 19 oktober vindt van 19.00 tot 20.30 uur een informatieve inloopavond over de ontwikkeling van ‘tankstation Vonderen’ plaats in ’t Patronaat in Sint Joost (Caulitenstraat 6). EG Group geeft tijdens deze avond inzage in de plannen. U kunt de ontwerpen, plattegronden en uitleg over de landschappelijke inpassing bekijken. Daarnaast krijgt u een doorkijk in de planning. Vertegenwoordigers van EG Group zijn aanwezig om op vragen en opmerkingen in te gaan.

Vragen of suggestie?

Heeft u vragen, opmerkingen, suggesties? Stel ze gerust.

Tot de volgende keer.