Nieuwsbrief week 21-2022

In Nieuwsbrief door Redactie

Beste leden van Lijst Samenwerking,

Hierbij weer de wekelijkse nieuwsbrief .

Geef gerust zaken door die van belang zijn voor publicatie in de nieuwsbrief.

  • Lijst Samenwerking 2022-2026.

De eerstvolgende raadsvergadering is woensdag 1 juni. Iedereen is welkom op de fractievergadering van heden,  woensdag 25 mei om 19.30 uur, fractiekamer, (zij-ingang gemeentehuis Marktstraat). Normaal gesproken op donderdag (26 mei), maar i.v.m. Hemelvaartsdag een dag eerder.  

We bespreken dan o.a. hoe we de 3 raadscommissies gaan bezetten.
Volgens afspraak (in het coalitie-programma) 2 leden per partij plus een vervanger, m.u.v. de eenmansfractie.  
Kandidaten voor een commissie kunnen zich tot vanavond (in de vergadering) melden.   
Verder te bespreken de agenda van de raadsvergadering, maar dat zijn alleen financiële stukken van Gemeenschappelijke Regelingen.  Zie website van de gemeente voor alle vergaderstukken.

  • Kernenrit Lijst Samenwerking.

Op vrijdag 17 juni wordt weer een kernenrit gehouden door Lijst Samenwerking. Door corona is deze in 2020 en 2021 niet doorgegaan. Op het programma staat een bezoek aan het Centrumplan Echt (ontvangst in het pand van de Stoba voor tekst en uitleg én een bezoek aan het De Valk-terrein. Verder een bezoek aan de Heiligdomsvaart te Susteren (ontvangst in de oude Rabobank te Susteren en wellicht nog een bezoek aan het Stift. Opgeven voor deze kernenrit is mogelijk bij joverheesen@hotmail.com. Er zijn nog 20 plaatsen beschikbaar na de eerste aanmeldingen van vorige week.

We lunchen in het onlangs geopende aetcafé D’n Hook te Susteren en om 17.00 uur (voor de liefhebbers) een lopend warm/koud buffet bij café Aan de Muhle te Breberen (2km over de grens bij Koningsbosch).  Van leden van Lijst Samenwerking wordt een eigen bijdrage van €5 gevraagd; voor niet-leden € 10. In de prijs is inbegrepen de busreis en de lunch. Het diner na afloop is vrijblijvend en voor eigen rekening.
De bus zet iedereen af op de opstapplaats (Nieuwe Markt te Echt en Markt (nabij kanon) te Susteren.

Vragen, opmerkingen, suggesties?

Heeft u vragen, opmerkingen, suggesties? Stel ze gerust. Wie weet wat er mee gedaan wordt of uit voortkomt. We zullen het samen moeten doen!

Tot de volgende keer.